Yetiştiriciliğini yaptığımız Tavşanlarımızın Avrupa Irk Standartlarında Görücüye çıkması,Artı ve Eksiklerimizi öğrenmemiz adına BİR İLK OLACAKTIR.

Değerli TAVŞAN Yetiştiricileri ;

Sizlerin TÜRKİYE Süs Hayvanları Federasyonumuzun düzenlediği 09-12 OCAK ANKARA 4.ULUSAL KÜMES HAYVANLARI GÖSTERİSİ ‘ ne Katılımınız bizler için çok önemlidir. Herşeyden önce KENDİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.

YAPMAMIZ GEREKENLER ;

1-) 06 Aralık Tarihine kadar bulunduğumuz İllerdeki TSHF Bağlı Derneklerimize müracat etmektir.

2-) Sadece Bu Yıl için Geçerli Dernek Üyeliği aranmaksızın Katılım Sağlayabileceksiniz.

3-) Bulunduğunuz İlde Dernek Olmayan Yetiştiricilerimizin TSHF TAVŞAN KOMİSYONU Üyelerimize İsim Soyad Telefon Adres Katılım Adeti ile Kayıt Yaptırabilirler.

4-) Kayıt altına alınan Liste ile Fuar alanında Kafes Sistemi hazırlanacaktır.

Ülkemizde Bir İlk Olacak Olan Bu Organizasyon için TSHF Yönetim Kurulu na Çok Teşekkür Ederiz.

TSHF TAVŞAN KOMİSYONU