Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”Lapseki Kültürü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan ÇARIKÇI ve Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak katılımda bulunduk.

Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla tüm İllerde “Yaya Geçidi Nöbeti ” farkındalık etkinliği için ÇANAKKALE Valimizin katılımı ile LAPSEKİ Kaymakamlığımızın düzenlediği Programa Lapseki Kültürü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan ÇARIKÇI ve Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak katılımda bulunduk.Lapseki Kültürü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan ÇARIKÇI ve Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak katılımda bulunduk.

Başta okullarımız olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın önünde ve diğer yaya geçitlerinde “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” ….