TSHF Tavşan ve Süs Güvercinleri Komisyonu Kurulmasının Açıklaması

Değerli Hobi dostlarımız.

Hepimizin bilindiği gibi TSHF olarak EE Konfederasyonuna yaklaşık 1 yıl kadar önce resmi olarak kabulümüz gerçekleşti. Gerek başvuru aşamasında gerekse de resmi olarak kabulümüz ve sonrasında Federasyon yönetimlerimizden sadece süs tavuğuna yönelmememiz, süs tavuğu yanında diğer kategorilere de ağırlık vermemiz konusunda sürekli tavsiyeler ve uyarılar almaktaydık. Federasyon yönetimi olarak ileride bu konudan uyarı almamak ve sorun yaşamamak adına bu alanda bir çalışma yapılmasının elzem olduğunu düşünmekteyiz. Bu konuda ilk adım olarak bir komisyon kurulması bu komisyonun başında da Komisyon Başkanı olarak görev yapmak üzere Lâpseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Dernek Başkanı Sn. Murat ÇELİK yetkili kılınmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Federasyon yönetimi olarak hem bizlerin hem de camianın kendisine gerekli yardımı her zaman sağlayacağından eminiz ve kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz.

Yeni kurulacak olan bu komisyonda Sn. Murat ÇELİK başkanımızın ekibinde yer almak isteyen ve bu konuda camianın yararına katkı yapabileceğine inanan tüm üyelerimiz direkt olarak Murat Çelik Başkanımızla veya bizlerle irtibata geçebilir ve bu ekipte yer alabilir.

Komisyonun görevleri ana hatlarıyla;
Öncelikli olarak tavşan, güvercin, yeterli sayıya ulaşa bilinir ise kemirgenler grubu yetiştiricilerin belirlenmesi, Federasyona bağlı dernek üyeliği bulunmayan yetiştiricilerin Federasyona üye derneklere katılımının sağlanması bu türlerin Ankara da yapılacak olan Ocak 2020 deki ulusal Show’a katılabilmesi ile ilgili resmi prosedürler tamamlanıp yarışmaya katılımı için sorunların ortadan kalkması durumunda; yarışmaya yarışmacı olarak katılımın sağlanması veya görsel olarak katılımın sağlanması vb. şeklinde görevler olacaktır.

TSHF Yönetimi