Tavşan Yetiştiriciliği Derneği

Çok Kıymetli TAVŞAN YETİŞTİRİCİLERİ,

Değerli Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri,

TSHF TAVŞAN KOMİSYONU Başkanı ve LAPSEKİ Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanı olarak Bu akşam Yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu Toplantımız sonucunda ;

Ülkemizde TAVŞAN YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ nin Kurulması için Karar alınmış olup Dernek Tüzüğümüz ve Gerekli Evraklar Hazırlanmış olup en kısa zamanda Dernekler Masasına başvuru yapılması için karar Alınmıştır.

Alınan kararın Ülkemiz için Hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Amacımız ; Tavşan Irklarının Standartlara Uygun Damızlık Teminini ve Eğitimini, Yarışmalarını ,Sağlık , Kafes ve Ekipmanlarının teminini, Hakem teminini ,Hakem Eğitimini ,Islah Çalışması için İl ve İlçelerde Tavşan Kayıt görevlilerini temin etmek, kaliteyi artırmak amacıyla amaçlı ıslah yoluyla ıslah faaliyetleri geliştirmek, ıslah faaliyetleri için kurallar ve kurallar hazırlamak ve yayınlamak,Tavşanların Kontrollü Üremesini Tanıtmak, Tanıtım ve Zenginleştirme için bilimsel araştırma Enstitüleri ve Üniversitelerle işbirliği yapmak,Yem ve Besin teminini,Üyelere dağıtılmak üzere künye ve küpe benzeri materyalleri yaptırma ve dağıtımını sağlamak üzere , üyelerine destek vermek amacı ile kurulmuştur.Tavşan Yetiştiriciliği DerneğiTavşan Yetiştiriciliği DerneğiTavşan Yetiştiriciliği DerneğiTavşan Yetiştiriciliği DerneğiTavşan Yetiştiriciliği Derneği