PETZOO TÜRKİYE Duyurusu

Duyuru !!!!

PETZOO TÜRKİYE
7. Uluslararası Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 31. Ekim 2019- 3 Kasım 2019 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Petzoo Türkiye’de Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu’da ziyaretçilerle buluşuyor. Bu güzel organizasyonda Federasyonumuzu aralarında görmek isteyen Petzoo Türkiye yetkilileri 100 m2 ücretsiz yer tahsisi yaparak bizleri onurlandırmışlardır.

Fuar zamanında Federasyonumuzu en iyi şekilde temsil etmek, fuar alanında açılacak sergi, düzenlenecek etkinlikler, ziyaretçi kabulü Federasyonumuzun tanıtımı ve ziyaretçilere bilgi aktarımı konularında eksiksiz bir şekilde Federasyonumuza yakışır organizasyon olması adına bir komisyon oluşturulmasına ve oluşturulan bu komisyonun başkanlığına İstanbul Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği Başkanı Sn. Ömer KILIÇOĞLU’nun yetkili kılınmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Federasyon yönetimi olarak hem bizlerin hem de camianın kendisine gerekli yardımı her zaman sağlayacağından eminiz ve kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz.

Yeni kurulacak olan bu komisyonda Sn. Ömer KILIÇOĞLU başkanımızın ekibinde yer almak isteyen ve bu konuda camianın yararına katkı yapabileceğine inanan tüm üyelerimiz Ömer KILIÇOĞLU Başkanımızla veya bizlerle irtibata geçebilir ve bu ekipte yer alabilir.