HAKKIMIZDA

DERNEĞİMİZ 09 MART 2015 TARİHİNDE MERKEZİ LAPSEKİ / ÇANAKKALE OLARAK KURULMUŞTUR.

DERNEĞİMİZ Kanatlı süs tavukları ve bahçe hayvanlarının tavuk çeşitleri, keklik çeşitleri ,bıldırcın çeşitleri ,sülün çeşitleri , su kuşları, hindi , kaz ve egzotik bahçe hayvanları  yetiştiriciliğini , damızlık teminini amaçlı üyeler arası açık artırma mezat yapmaya , Bu gibi aktivitelerin geliştiriciliğini, eğitimini, yarışmalarını ,sağlık kafes ve ekipmanlarının teminini, hakem teminini ,hakem eğitimini ,yem ve besin teminini,üyelere dağıtılmak üzere bilezik , künye ve küpe benzeri materyalleri yaptırma ve dağıtımını sağlamak üzere , üyelerine destek vermek   amacı ile kurulmuştur.

DERNEĞİMİZ SÜS TAVUKLARI VE BAHÇE HAYVANLARI YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ İSMİYLE KURULAN İSTANBUL VE BURSA İLLERİMİZDEM SONRA 3.CÜ KURULAN DERNEKTİR.

Kurulduğumuz günden bugüne ;

Çocuk grubumuz için dernek binamizda kütüphane olusturuldu.

Aylık yapilan toplantılarında kitap okuma saati ile kitap okuma alışkanlığıni saglamaya çalışılıyor.

Yine aylık toplantilarinda satranç turnuvaları düzenleniyor.

Okullarındaki başarılarının artması için belirli araliklarla çocuklarımızi motive etmek icin hediyeler gezi programlari düzenlenmektedir.

Uyelerimiz için
Dış parazit ve dezenfekte ile mucadele için 2 adet sırt pompası üyelerimizin ucretsiz kullanimindadir.

Canlı Aşı için otomatik Aşı tabancası mevcuttur.

Üyelerimizin görsel ve fuar etkinliklerine hazırlık için 20 adet kafes mevcut olup ücretsiz kullanılmaktadır.

Kuluçka makinası olmayan üyelerimiz için dernek binamizda kuluçka makinasi mevcut olup ucretsiz kullanilmaktadir.