Çatalköprü Şehit Ahmet Çondul Ortaokulu öğrencilerimizin Akıllı Çiftlik Projelerine Destek amaçlı Dernek Üyelerimizin hazırladığı çeşitli ırklara ait Süs Tavuğu Yumurtalarımız Kargoya teslim edildi.

Rabb’im inşaallah Hayırlı çıkımlar olur ve Çocuklarımızın mutluluğuna bir parçada olsa sebep olabiliriz. İnşaallah

Dernek üyelerimizden SULTAN Yumurtaları için İbrahim Arkan, AUSTRALORP Yumurtaları için Cemal Kırşen, BRAHMA, CÜCE COCHİN Yumurtaları için Mehmet Şeker,Ameraucana Yumurtaları için Serkan Durmaz ve CÜCE COCHİN Yumurtaları için Selahattin Avuç ‘a Çok Teşekkür Ederiz.

Afyonkarahisar Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanımız Özcan Çetin ve Üyelerinden Kadir Doğan’a BRAHMA Yumurta Desteği içinde ayrıca teşekkür ederim.