Bugün Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Türkiye Süs Hayvanları Federasyonumuz ve Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak HAYVAN SEVGİSİ Temalı Projemiz olan İlçemizdeki İlköğretim Okullarında Hayvan ve Kanatlı Sevgisini,Merhamet, Yardım ve Paylaşım Duygularının geliştirilmesini sağlamaktir. İlk Sergimiz Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip İlköğretim Okulu ” Hayvanlar İçin Bir Damla SEVGİ,Bir Avuç MERHAMET “

İlk Sergimiz Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip İlköğretim Okulu

” Hayvanlar İçin Bir Damla SEVGİ,Bir Avuç MERHAMET “