Afrika kıtasında Federasyonumuz adına su kuyusu açma DUYURUSU

Duyuru !!!
Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu yönetimi olarak; Brahma Süs Tavukları Yetiştiricileri Derneği (Brahma Klüp) Başkanı Sn. Emrah Bilgi tarafından önerilen Afrika kıtasında Federasyonumuz adına su kuyusu açma fikri tarafımızca olumlu karşılanmıştır. Bu doğrultuda yapılacak tüm çalışmaların yürütülmesi için kurulacak ekibin ekip lideri olarak Sn. Emrah Bilgi’nin yetkili kılınmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Federasyon yönetimi olarak hem bizlerin hem de camianın kendisine gerekli yardımı her zaman sağlayacağından eminiz ve kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz.

Camiamızdaki tüm dostlarımızın yardımıyla Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu’nun adını mazlum coğrafyalardan Nijer’de bir su kuyusu ve bir hayır çeşmesi ile taçlandırıyoruz.

Bu hayır işi için 500 kişinin 50₺ ile desteğine ihtiyacımız var. Arzu eden herkese özelden detaylı bilgiler verilecektir. Allah şimdiden hayırlarınızı kabul etsin. Allah şimdiden hepinizden razı olsun.

Lütfen camiada ki tüm dostların haberi olması için paylaşınız ve bu hayıra ortak olunuz.

Hesap Sahibi: Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu
Hesap Numarası IBAN: TR63 0001 2009 2410 0016 0004 40 (Halkbank 241/Balıkesir Şb.)

Not: Açıklama kısmına sadece İsim soyisim ve bağış İbaresi yazılmalıdır.